Ons project verwelkomt een nieuwe geassocieerde partner

We zijn verheugd om onze nieuwe geassocieerde partner te introduceren: Het Anton Trstenjak Instituut voor Gerontologie en Intergenerationele relaties (originele naam: Inštitut Antona Trstenjaka za gerontologijo in medgeneracijsko sožitje), opgericht in 1992, is een Sloveense NGO die op nationaal en internationaal niveau actief is.

Het werk richt zich op de ontwikkeling en implementatie van sociale programma’s voor de kwaliteit van leven op oudere leeftijd, ondersteuning van informele zorgverleners en uitwisseling tussen generaties. IAT coördineert ook het WHO-netwerk voor leeftijdsvriendelijke steden en gemeenschappen in Slovenië en is redacteur van het wetenschappelijke tijdschrift Good Quality of Old Age.

Lees meer op de website (in het Engels): http://www.inst-antonatrstenjaka.si/eng/institut.asp