De presentatie van “Cultuur op recept” op een internationale conferentie in Coimbra

“Op 8 en 9 november vond de conferentie Learning and Implementing Social Innovation plaats in Coimbra, Portugal, om zowel slimme gezonde leeftijdsvriendelijke omgevingen als sociale innovatie te bespreken.

Deze conferentie werd mede georganiseerd door de Nursing School van Coimbra, SHINE 2Europe, AFEdemy en NET4Age-Friendly en had tot doel de kennis en bekendheid van lopende methoden, projecten en beste praktijken op het gebied van sociale innovatie te bevorderen en verschillende belanghebbenden op dit gebied met elkaar in contact te brengen.

Jana Eckert van het ISIS Institut für Soziale Infrastruktur presenteerde het project “Cultuur op recept”. De presentatie maakte deel uit van een reeks lezingen over de implementatie van SHAFE-praktijken (smart healthy age-friendly environments).

Naast de interessante presentaties boden workshops en face-to-face ontmoetingen tijdens de twee dagen van de conferentie de gelegenheid om kennis te nemen van en te discussiëren over boeiende projecten.

Dank ook aan alle deelnemers online en ter plaatse! Lees hier meer over de conferentie in Coimbra: https://www.esenfc.pt/event/event/home/index.php?target=home&event=804&defLang=2″